7 underlige ting, der sker, når du spiser havregryn hver dag
6. Dine tarme bevæger sig som urværk

En anden grund til, at fiber er så vigtig i din diæt, er, at det kan forhindre forstoppelse. I dette tilfælde kan vi prøve det uopløselige havrekli, som er det ydre lag af kornet. Havrekli tilføjer volumen til afføringen og beholder kun nok vand til at lette passagen.

Diætmetoder til tarmregulering er altid bedre end aggressive medicin, som har deres egne bivirkninger. Men hvis du begynder at tilføje havrekli til din diæt, er det bedre at øge mængden gradvist. Det tager lidt tid for kroppen at tilpasse sig, og det er sandsynligt, at for meget på én gang forårsager den forstoppelse, den prøver at rette op.

 

7. Et godt hudplejeværktøj lige ved hånden

Og til sidst behøver du ikke nødvendigvis at spise havregryn for at få nogle af fordelene. Har du nogensinde bemærket, hvor mange hudplejeprodukter der indeholder havregryn? Dette skyldes, at finmalet eller kolloid havregryn mindsker betændelse, irritation og kløende hud.

Der er mange opskrifter på hjemmelavet havregrynmasker, der indeholder andre ingredienser som honning, æggeblomme, yoghurt og kokosnøddeolie. Hvordan du gør dit afhænger af dit ultimative mål. Hvis du leder efter en eksfoliering, er det sandsynligvis en god ide at forlade hele havregryn. Hvis du forventer at reducere symptomer på eksem eller anden hudirritation, kan effekten af ​​jordhavre muligvis fungere bedre.I tilfælde af havregryn kan du tro på dets berømmelse. Det er en af ​​de mest ernæringsmæssige tætte fødevarer, du kan spise (eller sprede gennem huden). Dagligt forbrug af havregryn er også nyttigt i sygdomsforebyggelse, og lad os ikke glemme den enkle gave af regelmæssige tarmbevægelser.

Selvom soda alene kan havregryn forbedres på hundreder af måder, herunder noget brunt sukker, honning, nødder, rosiner, blåbær eller hvad du vil. Prøv den daglige havregryn vane, du vil ikke fortryde det!
Trucos para no coger peso después de hacer dieta