7 underlige ting, der sker, når du spiser havregryn hver dag
4. Du vil opdage, at det er lettere at tabe sig

Der er ingen magisk løsning, når det kommer til at tabe sig, men fødevarer, der er fyldt uden at gå op i vægt, kan hjælpe dig undervejs. Madtrang er en af ​​de sværeste ting at overvinde, når det kommer til at tabe sig, så det er vigtigt at føle sig fuld, så længe som muligt efter et måltid.

Endnu en gang kommer beta-glucan til redning, da det fremmer frigivelsen af ​​YY (PYY) peptidet. PYY er et hormon, der produceres af tarmen, når det modtager mad. Det er et hormon, der er forbundet med metthed, og undersøgelser viser, at det fører til en reduktion i kaloriindtagelse og en lavere samlet risiko for fedme.

5. Du kan beskytte dine børn mod astma

Her er en god grund til at gøre havregryn en familieaffære. Astma er den mest almindelige kroniske sygdom hos børn, og det er skræmmende, fordi det påvirker vejrtrækning. Astma involverer betændelse i luftvejene og forårsager normalt åndenød, vejrtrækning og hoste.

Undersøgelser siger, at introduktionen af ​​faste fødevarer i et barns tidlige liv (inden 6 måneder) faktisk øger risikoen for barnas astma. Men havregryn er en bemærkelsesværdig undtagelse.
Trucos para no coger peso después de hacer dieta