Categorías: Sin categoría

Top-rated ting at gøre i Amman




1. Udforsk Amman Citadel
Du behøver ikke at gå langt for at se fantastiske arkæologiske ruiner i Jordans hovedstad. Amman Citadel ligger på toppen af den højeste bakke i byen og er bekvemt beliggende i centrum og tilbyder en utrolig udsigt over destinationen.
Men mere end blot et udkigspunkt er Citadellet hjemsted for historiske attraktioner, der dateres så langt tilbage som bronzealderen. Tag et kig på de to massive søjler på et podium – disse vartegn er, hvad der er tilbage af Hercules-templet, en vigtig romersk struktur, der engang forbandt dette område med forummet. I nærheden kan du se en stor, glat stenskulptur af tre bøjede fingre. Det humaniserende fragment var engang en del af en kolossal statue af Hercules, som eksperter mener kan have stået mere end 12 meter høj. Det giver turister en fornemmelse af, hvor majestætisk citadellet var i sin storhedstid.



2. Besøg det romerske teater
Når det kommer til ting at gøre i Amman, er det at svinge ved det romerske teater højt på listen – og med god grund. Den antikke attraktion blander perfekt den historiske jordanske arv med byens pulserende moderne liv.
En 20 minutters gang fra Amman Citadel uddyber det restaurerede romerske teater turisternes forståelse af, hvordan Amman kan have været, da byen gik under navnet “Philadelphia”, for næsten 2.000 år siden. Det arkitektoniske mesterværk har et sæt stejle, buede trapper, der kan rumme op til 6.000 personer. Interessant nok blev amfiteateret bygget til at vende mod nord for at tilbyde en vis solbeskyttelse til sine tilskuere. Kom her tidligt på dagen for den bedste belysning til fotos.
I dag er det romerske teater vært for nogle af Ammans vigtigste kulturelle begivenheder, herunder sommerkoncerter og skuespil. Det er også hjemsted for to interessante museer: Jordan Museum of Popular Traditions og Jordan Folklore Museum, som begge har gode kostumesamlinger udstillet.
Adresse: Taha Al-Hashemi St., Amman



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace