Categorías: Sin categoría

Top-rated Resorts i Clearwater




1. Sandpearl Resort
Sandpearl Resort tilbyder besøgende på Clearwater en høj grad af luksus. Denne smarte ejendom ligger med udsigt over Clearwater Beach og byder på mange gode faciliteter, herunder en udsøgt restaurant og en afslappet restaurant, en stor swimmingpool med gradvis adgang, fitnesscenter og spa med fuld service. Sjove ture og ekspeditioner kan også arrangeres af resortpersonalet, herunder chancen for at komme i kajak, fiskeri eller delfinspotting.
Nede på stranden kan gæsterne leje private cabanas eller strand hængekøjer, mens de, der ankommer med båd, kan lægge til ved feriestedets private marina. Resortet har også et stort møde- og konferencecenter.



2. Opal Sands Resort
Opal Sands Resort er en af de nyere ferieboliger i Clearwater og tilbyder en høj grad af luksus i sine rummelige suiter. Højdepunkterne i et ophold i et af feriestedets 230 værelser omfatter at strække sig ud og slappe af på din egen private balkon, mens du nyder den dejlige udsigt over vandet. Endnu bedre, book til en af de rummelige, premium et-værelses enheder.
Disse elegante suiter har komfortable senge på pudetoppen, udtrækssofaer, spiseborde (hotellet tilbyder spisning på værelset) samt store badeværelser med separate badekar og brusere. De har også praktiske minikøleskabe, mikrobølgeovne og opvaskemaskiner. For dem med bankbalancen til at støtte det, kan et ophold i de to-værelses Presidential Suite være værd at overveje.
Følelsen af, at du opholder dig et særligt sted, strækker sig langt ud over dit værelse. Stor opmærksomhed på detaljer og design kan ses overalt, fra feriestedets kunstsamling, der vises i hele ejendommen, herunder i sine værelser, til dens enorme kongres- og mødelokaler.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace