Categorías: Sin categoría

Top 8 ting at se og gøre i Cebu Filippinerne




1. Oplev Canyoneering til Kawasan Falls
Den mest berømte attraktion i Badian er Kawasan Falls, en tredelt kaskade, der har tydeligt turkisvand. Der er to måder at udforske faldet på.
Den ene er ved at vælge mellem de forskellige canyoneering eskapader og tage en rejse i tre til seks timer fra Alegria til Badian, og den anden er ved en kort tur til vandfaldene.
At prøve en canyoneering tur til Kawasan Falls er et spændende vandeventyr, der tager dig gennem tårnhøje kløfter og stalaktitsten. Du kommer til at svømme og rappel gennem floden kløfter, og endda hoppe ud 30-fods høje klipper i de blå pools i Kawasan Falls.
Det sidste ben er den tredje og mest øverste lag af Kawasan Falls – eller Kabukalan Spring – hvorfra vandet kommer. Hvis du ikke er interesseret i at prøve canyoneering, kan du deltage i et strengt Kawasan falls eventyr i stedet.



2. Udforsk strandene på Bantayan Island
Bantayan Island er en lille ø ud for kysten i det nordlige Cebu. Lad dig ikke narre af denne søvnige fiskerby, strandene på denne ydmyge ø udstråler den samme charme og skønhed som den berømte Boracay Island.
Det bedste er, bantayan island er ikke så kommercialiseret og overfyldt som Boracay. Hvis du vil have en afslappende ferie ved stranden og være vidne til en af de smukkeste solnedgange, vil Bantayan Island ikke skuffe dig.
Bantayan Island er velsignet med flere spredte hvide sandstrande og roligt azurblå vand. De fleste af strandene i Bantayan Island er inden for resorts eller ejes privat, men de er tilgængelige for offentligheden for et mindre gebyr.
Du behøver heller ikke at tjekke ind på nogen af feriestederne for at nyde strandene. Det er et af de bedste turiststeder i Bantayan Island.
Bantayan Island’s Kota Beach er en af de bedste strande i Filippinerne. Der er sandbanke og lagune, der er et perfekt sted at vade ind og solbade. Paradise Beach er derimod en rolig strækning af hvid sandstrand, der har smukke klippeformationer.
Bantayan Island har også to naturlige hulebassiner, Ogtong Cave og Sto. Niño Cave. En naturlig kold kilde fodrer begge huler, så du kan forvente køligt vand, der er fantastisk til afkøling efter en morgen med strandhopping.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace