Categorías: Sin categoría

Suosituimmat perhehotellit Havaijilla




1. Four Seasons Resort Oahu, Ko Olina, Oahu
Four Seasons Hotel &Resort -ryhmä tietää varmasti jotain luksuslomista – ja perheistä. Ja yhtiön hieno 5 tähden Four Seasons Resort Oahu Ko Olinassa Oahulla ei todellakaan ole poikkeus. Kun otetaan huomioon sen vaikuttava 370 ylellisen yksikön kokoelma, lasten kanssa matkustaville on tarjolla runsaasti valinnanvaraa.
Hyvä lähtökohta lomamajoitustarjouksia tarkistettaessa ovat tilavat sviitit. Niille, joilla on taaperot tai yksi lapsi, valoisat, ilmavat juniorsviitit, joissa on suuret kylpyhuoneet ja erilliset kylpyammeet ja suihkut, tulisi toimia hyvin, koska lisätyt vuoteet voidaan lisätä.
Saatavilla on myös useita suurempia yksiköitä, mukaan lukien massiivinen kahden makuuhuoneen kattohuoneisto, jossa on useita kylpyhuoneita ja erilliset oleskelu- ja ruokailuhuoneet. Kaikissa majoitusyksiköissä on joko terassi tai parveke. Saatavilla on myös joitakin merinäköalayksiköitä, joten ilmoita mieltymyksesi varauksenteon yhteydessä.
Lapsesi arvostavat myös perheystävällisiä mukavuuksia täällä. Kun otetaan huomioon tämän lomakeskuksen kiinteistön koko, on hauskaa tutkia, ja siellä on paljon hauskoja asioita joka käänteessä. Kohokohtiin kuuluu perheuima-altaan ympärillä roikkuminen sekä lomakeskuksen ranta. Rannan hauskoihin aktiviteetteihin kuuluu snorklaus tai rannikolle tutustuminen merikajakilla, melomalla tai vesiskootterilla.



2. Turtle Bay Resort , Oahu
Muista sisällyttää perheystävällinen Turtle Bay Resort havaijilaisten majoituspaikkojen luetteloon. Oahun pohjoisrannikolla sijaitsevalla lasten hauskalla alueella ei ole loppua hauskanpidolle tällä massiivisella 850 eekkerin sivustolla. Lapsiystävällisten ominaisuuksien lisäksi on yksityinen ranta, lämmitetty ulkouima-allas vesiliukumäellä sekä polkupyöränvuokraus, jotta voit tutustua ympäröivään alueeseen yhdessä.
Mutta takaisin rannalle. Täällä lapset voivat liittyä järjestettyihin aktiviteetteihin, kuten lomakeskuksen surffauskouluun, ja hyödyntää lempeitä aaltoja hallitakseen urheilua. Snorkkelit, räpylät ja naamiot ovat asiakkaiden käytettävissä ilmaiseksi, samoin kuin mailat niille, jotka nauttivat tennispelistä.
Ovatko lapsesi kiinnostuneita merielämästä? Vain lyhyen ajomatkan päässä Pupukea on hauska paikka lapsille tutkia laskuveden aikaan, ja monet altistuneet vuorovesialtaat näyttävät olevan täynnä olentoja, kuten trooppisia kaloja, merisiilejä ja jopa mustekalaa.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace