Categorías: Sin categoría

Suosituimmat lomakeskukset Pietarissa




1. Vinoy Renaissance St. Petersburg Resort & Golf Club
Yksi Viehättävimmistä lomakohteista Persianlahden rannikolla, Vinoy Renaissance St. Petersburg Resort &Golf Club, ei todellakaan olisi näyttänyt olevan paikallaan Floridassa menneiden päivien aikana. Se on yksi St. Peten suosituimmista ylellisistä lomakohteista, joka tarjoaa korkean tason hemmottelua ja hemmottelua niille, jotka jäävät tänne.
Missään tämä ylellisyyden tunne ei ole selvempi kuin lomakeskuksen ihanissa majoitustiloissa. Tilavat huoneet ovat suosittu vaihtoehto pariskunnille, ja niissä on valikoima king- tai kahta queen-vuodetta. Näiden valoisten ja hyvin varustettujen huoneiden muihin merkittäviin ominaisuuksiin kuuluvat hd-taulu,tv, tilava kylpyhuone ja kalustettu oma parveke.
Hyvä valinta perheille ja ryhmille on suuri yhden ja kahden makuuhuoneen sviitti. Näissä tilavissa majoitusyksiköissä on ulosvedettävä vuodesohva ja ylimääräinen kylpyhuone.
Vieraiden saatavilla olevat mukavuudet ovat varmasti myös maailmanluokan. Kohokohtiin kuuluu pääsy kahteen suureen lämmitettyyn ulkouima-altaaseen, kuntokeskus, valikoima rentoja ja fine dining -ravintoloita, täyden palvelun spa ja kampaamo.



2. Hilton Pietarin Carillon-puisto
Hilton St. Petersburg Carillon Park on, kuten voit odottaa yhdeltä maailman johtavista luksushotelleista, loistava valinta niille, jotka etsivät mukavaa oleskelua Floridanlahden rannikolla. Se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Tampa Bayn kaupungista, jossa on kansainvälinen lentokenttä.
Tunne, että olet jossain erityisessä, näkyy varmasti laadukkaissa mukavuuksissa. Näihin kuuluu suuri lämmitetty infinity-reunainen ulkouima-allas, täyden palvelun spa, runsaasti kokous- ja toimintatilaa sekä bisneskeskus.
Siellä on myös loistava rantaravintola sekä kuntosali, joka voi työskennellä kaiken tämän hemmottelun jälkeen. Saatavilla on myös concierge-palvelut, pesula- ja kuivapesupalvelut sekä kätevä lähikauppa.
Saatavilla on erilaisia tilavia ja hyvin varustettuja huoneita. Minkä kokoisia tahansa valitsetkin, vakiovaihtoehtoja ovat valoisat, modernit sisustus ja kalusteet, suuret kylpyhuoneet (joissakin on erillinen kylpyamme ja suihku), HD-tv, pienet jääkaapit ja kahvinkeitin.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace