Categorías: Sin categoría

Suosituimmat lomakeskukset kohteessa Clearwater




1. Sandpearl Lomakeskus
Sandpearl Resort tarjoaa Clearwaterin kävijöille runsaasti ylellisyyttä. Tämä tyylikäs majoituspaikka sijaitsee näkymät Clearwater Beachille, ja se tarjoaa monia upeita mukavuuksia, kuten fine dining -ruokailun ja rennon ravintolan, suuren asteittaisen uima-altaan, kuntokeskuksen ja täyden palvelun span. Lomakeskuksen henkilökunta voi myös järjestää hauskoja retkiä ja retkiä, kuten mahdollisuuden melontaan, kalastukseen tai delfiinien tarkkailuun.
Rannalla asiakkaat voivat vuokrata yksityisiä cabanoja tai rantariippumattoja, kun taas veneellä saapuvat voivat telakoitua lomakeskuksen yksityiseen venesatamaan. Lomakeskuksessa on myös suuri kokous- ja konferenssikeskus.



2. Opal Sands Resort
Yksi Clearwaterin uudoista loma-asunnoista, Opal Sands Resort tarjoaa runsaasti ylellisyyttä tilavissa sviiteissään. Lomakeskuksen 230 huoneen kohokohtiin kuuluu venyttely ja rentoutuminen omalla parvekkeella nauttien samalla kauniista vesinäkymistä. Vielä parempi, varaa yksi tilavista, premium-yhden makuuhuoneen yksiköistä.
Näissä tyylikkäissä sviiteissä on mukavat tyynyvuoteet, pujosohvat, ruokasalipöydät (hotelli tarjoaa ruokailua huoneessa) sekä suuret kylpyhuoneet, joissa on erillinen kylpyamme ja suihku. Niissä on myös kätevät minijääkaappeja, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Niille, joilla on pankkisaldo sen tukemiseksi, oleskelu kahden makuuhuoneen presidentin sviitissä voi olla harkitsemisen arvoinen.
Tunne, että oleskelet jossain erityisissä, ulottuu paljon huoneesi ulkopuolelle. Suuri huomio yksityiskohtiin ja muotoiluun näkyy kaikkialla lomakeskuksen taidekokoelmasta, joka on esillä koko kiinteistössä, myös sen huoneissa, sen valtaviin kokous- ja kokoustiloihin.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace