Categorías: Sin categoría

Parhaat rannat Sarasotassa




1. Lido Key -ranta
Lido Key Beach on lähin ranta Sarasota ja helposti yksi mukavin. John Ringling Causewayn kautta sijaitsevassa Lido Key Beachissä on pehmeää, valkeaa hiekkaa, jota meksikonlahden lämpimät vedet ovat kiertäneet. Lido Key Beach on luonteeltaan samanlainen kuin Siesta Key Beach kauempana etelässä siinä, että se on poikkeuksellisen leveä.
Jos sinulla on vilkkaampi rantaelämys, pysäköi Gulf Driven varrella sijaitsevalle pääpysäköintialueelle. Pysäköinti täällä on helppoa ja ilmaista. Kävely rannalle on lyhyt, joten tuo kaikki varusteesi. Täällä suurin osa väkijoukoista kokoontuu, ja Lido Beachin “kohtaus”, joka on parhaimmillaan rajoitettu, löytyy. Hengenpelastajat ovat töissä ja ovat ylpeitä siitä, että kaikki uimarit pysyvät turvassa ja terveinä.
Tässä paikassa on rantapaviljonki, jossa on wc: t, pukuhuoneet ja läheiset lentopallokentät. Jos kaikki auringonpaisteesi saa sinut herättämään ruokahalua, käy Lido Island Grillissä. Rento hinta tarjoillaan patiolla, jolta on näkymät rannalle.



2. Siesta Key -ranta
Tämä uskomaton valkohiekkaranta on jatkuvasti luokiteltu yhdeksi Pohjois-Amerikan parhaista ja hyvästä syystä. Pehmeä kvartsiittihiekka on täällä normi, toisin kuin murskatut kuoret ja kalkkikivi muilla rannoilla tällä rannalla.
Onneksi Siesta Key Beachille pääsee helposti poikkeuksellisen suurella parkkipaikalla, johon mahtuu lähes 1 000 autoa. Kaikki nämä autot, jotka ovat täynnä innokkaita rantakävijöitä, tekevät Siesta Beachistä vilkkaan paikan säännöllisesti. Älä kuitenkaan ole huolissasi oman pehmeän hiekan löytämisestä. Ranta on erityisen leveä ja pitkä, mikä varmistaa, että kaikille on runsaasti tilaa. Suurin osa toiminnasta on paviljongin pääyhteydessä, josta löydät lentopalloverkot, pesuhuoneet ja suihkut.
Siesta Beachillä on kaksi ravintolaa. Saman ryhmän ylläpitämänä, joka hallinnoi erinomaista Sharky’s-ravintolaa Venice Beachillä, Aurinkoterassi ja Aurinkopaviljonki tarjoavat muutakin kuin perinteisen rantalipun. Katso, voitko tarttua patio-istuimeen korkealla saadaksesi parhaan näkymän rannalle.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace