Categorías: Sin categoría

Parhaat rannat Konassa




1. Kamakahonun ranta
Vaikka tämä ranta on pieni verrattuna muihin alueen rantoihin, Kamakahonu Beach on suosituin valinta aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla snorklausta ja sukellusta.
Ranta sijaitsee erittäin hyvin suojatussa poukamassa, jota reunustaa toisella puolella suuri Kailuan laituri ja toisella puolella oleva reunus, jossa asuu Kamakahonun kansallinen historiallinen maamerkki. Jokainen kaartuu ympärilleen muodostaakseen suojaavan esteen, jolloin sisällä oleva vesi on rauhallisimpia, mitä löydät mistä tahansa saaresta. Tämä voi olla loistava paikka pienille uida turvallisesti, mutta huomaa, että se voi olla erittäin kiireinen mukavana päivänä.
SCUBA- ja snorklausvälineitä sekä kajakkeja voi vuokrata Kona Boys Beach Shackista aivan rannalla, ja henkilökunta on aina valmis jakamaan neuvoja parhaista paikoista. Laiturin vieressä olevan sijainnin ansiosta vierailijat voivat myös vuokrata vesiskoottereita kailualahdella risteilylle. Turistit voivat myös varata kiertoajeluja ja sukellusveneretkiä sekä asiantuntijoiden johtamia SCUBA- ja snorklausvuokrauksia, jotka kaikki lähtevät Kailuan laiturilta.



2. White Sands Beach -puisto
Tämä monipuolinen ranta sijaitsee aivan Konan keskustan eteläpuolella La’aloan lahdelle päin, ja se tunnetaan myös nimellä Magic Sands Beach tai Disappearing Sands Beach, koska sen hiekka “katoaa” joskus, kun surffaus turbulenssi, jättäen jälkeensä vain alla olevat laavakivet. Hengenpelastajat ovat töissä, ja tämä on loistava ranta uimiseen, bodyboardingiin, SCUBA-sukellukseen ja snorklaamiseen, kunhan olosuhteet ovat turvalliset.
Täällä on perusmukavuuksia, kuten wc: t ja suihkut, ja hyvä “rantamökki”, joka tarjoaa hämmästyttävän valikoiman gourmet-vaihtoehtoja, mukaan lukien aamiaistuotteet, salaatit ja jälkiruoat. Lähistöllä on myös istumaravintoloita sekä sukellusasu, joka vuokraa laitteita.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace