Categorías: Sin categoría

Korkeimmalle rankatut hotellit Pietarissa




1. Don CeSar
Vaikka ylellinen Don CeSar on yksi monista hienoista hotelleista Pietarissa, se erottuu varmasti. Rakennettu vuonna 1928 ja jota paikalliset (ja tunnetut) usein kutsuvat yksinkertaisesti “vaaleanpunaiseksi hotelliksi” tai vielä osuvammin “vaaleanpunaiseksi palatsiksi”, tämä ikoninen rakennelma, josta on näkymät St. Pete Beachille, on jo pitkään ollut suosikki paitsi kuuluisuuksiin ja rikkaisiin ja kuuluisiin, myös niille, jotka pystyvät sirottelemaan satunnaisella lempeällä lomalla.
Mukavuudet ovat, kuten voit odottaa, maailmanluokan, ja niissä ei ole yhtä, vaan kaksi lämmitettyä ulkouima-allasta. Henkilökunta on aina valmiina palvelemaan melkein jokaista päähänpistoasi. Hotellissa on myös suosittu spa, jossa on 16 yksittäistä hoitohuonetta, poreamme ja höyrysauna, ja siellä on lukuisia rauhoittavia hemmottelevia paketteja. Spa Oceana sisältää myös romanttisia pariskuntien hierontoja ja erilaisia kauneushoitoja.



2. Vinoy Renaissance St. Petersburg Resort & Golf Club
Ylellinen 4 tähden Vinoy Renaissance St. Petersburg Resort &Golf Club on toinen hieno hotelli, jossa voit majoittua upealle Floridan rantalomalle. Tämä viehättävä palatsimainen renaissance-hotelliryhmäkohde tarjoaa paljon tekemistä paikan päällä, ja sen laadukkaisiin mukavuuksiin kuuluu kaksi suurta ulkouima-allasta (molemmat lämmitettyjä) ja pelihuone. Urheilun ja kuntoilun harrastajille on tenniskenttiä, golfkenttä ja kuntosali, jossa on tarjolla erilaisia ilmaisia kuntotunteja.
Asiakkaiden käytettävissä on myös upeita ruokailukokemuksia sen vähintään viidessä ravintolassa (mukaan lukien ulko- ja huonevaihtoehdot), kampaaja ja täyden palvelun päiväkylpylä, joka tarjoaa hoitoja, kuten hierontaa ja vartalokääreitä. Ne, jotka haluavat vuokrata veneen oleskelunsa ajaksi (tai jotka haluavat tuoda omat) haluavat hyödyntää hotellin täyden palvelun venesatamaa.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace