Categorías: Sin categoría

JAKÉ JE NEJLEPŠÍ SEDMIMÍSTNÉ AUTO NA TRHU PODLE NAŠÍ REDAKCE?




Máte velkou rodinu a toužíte po voze, do kterého se pohodlně vejdete – a to třeba i s více než jednou dětskou autosedačkou? Jde o poměrně náročný požadavek, na který je ne vždy snadné (a hlavně levné) najít elegantní řešení. Přesto se dnes zajímavé možnosti najdou, aniž byste museli kupovat velkou dodávku nebo rovnou minibus. V dnešním článku se zaměříme na nejlepší sedmimístná auta na trhu, která poskytnou dostatek prostoru i pro velkou rodinu.

V tomto segmentu si u nás dobře vedou vozy typu MPV. Ty už dnes sice netrhají žebříčky popularity, ale stále jsou v mnoha ohledech skvělou volbou, pokud jde o poměr ceny a prostoru pro pasažéry. Další možností jsou pak samozřejmě velmi moderní a robustní SUV, která se však obvykle pohybují ve vyšších cenových relacích. V tomto článku vám představíme žebříček nejzajímavějších rodinných vozů různých typů v krátkých recenzích.

Recenze nejlepších sedmimístných vozů podle naší redakce

1. Audi Q7

Začneme rovnou zostra. Audi platí za exkluzivní značku a model Q7 patří mezi její osvědčená SUV. Vyrábí se už od roku 2006 a od roku 2015 je na trhu druhá generace. Při délce 5052 mm nabízí tento vůz neuvěřitelný vnitřní prostor. A to i pro 7 osob, aniž by se museli nějak zvlášť omezovat – a ještě zbude dost místa na zavazadla. Vůz nezaostává ani jízdními vlastnostmi. Motorizací je na výběr slušná paleta, ale mezi nejosvědčenější varianty patří diesel 3,0 l TDI, který nabízí optimální kombinaci svižné jízdy, spolehlivosti a cenové dostupnosti.

 




2. Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaq je oproti předchozímu vozu poměrně mladou záležitostí, ale opět jde o SUV. Rozměry jsou tentokrát o něco kompaktnější, ale vůz je stále schopný nabídnout 5 až 7 míst s dostatečným pohodlím. Interiér je velmi příjemně zpracovaný, a pokud máte nějakou tu marku navíc, můžete odjet s opravdu pěknou výbavou, která uspokojí i náročnější uživatele. Pokud fandíte tradiční české Škodovce, toto SUV pro vás ani vaši rodinu jistě nebude zklamáním.

Základní motorizací je benzínový čtyřválec 1.4 TSI se 110 kW anebo diesel 2.0 TDI se sedmistupňovou DSG převodovkou. Právě tuto druhou variantu lze pro běžné použití velice doporučit. Motor si s vozem si dostatečně hladce poradí, aniž by hnal spotřebu paliva nad rozumnou mez.




Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace