Categorías: Sin categoría

De 8 mest besøgte lande i Europa

1. Frankrig
Verdens mest besøgte land, Frankrig, handler ikke kun om Åletårnet, museer og vin. I mere end et årti har landet lokket det højeste antal besøgende, mere end noget andet europæisk eller verdensland. Årsagerne til det er ikke få. Landet har en så bred vifte af turistattraktioner, at et år ikke ville være nok til at se og opleve alt, hvad det har at tilbyde.
Frankrig er kendt for de mange pragtfulde og enorme paladser, slotte og katedraler over hele landet. Versailles-paladset, Chambord-slottet og Notre-Dame-katedralen er nogle af de mest berømte.
Middelalderlige landsbyer som Pérouges, St-Émilion, St-Jean Pied de Port, kystbyer, sneklædte bjerge, smukke strande og enorme udendørs markeder har gjort hver rejsende placere Frankrig i deres must-see liste. Over 89 millioner besøgende alene besøgte landet i 2018, og tallene menes at være meget højere i 2018. Frankrig synes at være den øverste verdensdestination siden 1995, da landet modtog over 60 millioner besøgende.
2. Spanien
For det meste beliggende på den iberiske halvø er Spanien det næstmest besøgte land i Europa. Alene i 2018 trådte omkring 82,7 millioner rejsende ind i Spanien, 1 million flere end året før.
Spanien har 47 UNESCO verdensarvssteder, mange strande på Atlanterhavet og Middelhavet, og talrige festivaler, der samler folk fra hele verden. Mange har sammenlignet kystdelen af Spanien med tropiske øer.
De mange forskellige fødevarer, især Tortilla Espanola, Pisto, Paella, Paella og andre traditionelle fødevarer har tilføjet værdien af en tur til Spanien.
Dens fodboldhold er blandt de mest berømte i verden. Det anslås, at Copa Del Rey mesterskabet tiltrækker tusindvis af besøgende årligt.
3. Italien
Italien er hjemsted for nogle af de mest berømte bygninger i verden, som Colosseum og det skæve tårn i Pisa, og er det tredje mest besøgte land i det gamle kontinent i Europa. En række 52,4 millioner besøgende kom ind i landet i 2016, 58,3 millioner i 2017 og 62,1 millioner i 20218.
Hjem til mange slotte, paladser, katedraler, vinmarker og strande, er landet også kendt for sin indflydelsesrige kunst, arkitektur og kultur. Vatikanmuseerne beliggende i hjertet af Rom er en anden attraktion for mange. Rom selv er den tredje mest besøgte by i Europa, efter Paris og London. Firenze, Venedig, Milano og Napoli er blandt de mest besøgte byer i Italien.
Og selvom italiensk køkken spredes over hele verden, er det et must at spise pasta og pizza i Italien.
4. Tyrkiet
Istanbul er sandsynligvis drømmen for enhver rejsende. Mødestedet for de occidentale og orientalske kulturer, Istanbul blev etableret i 660 f.Kr. og var kendt som Konstantinopel, før osmannerne erobrede byen.
Ingen rejsende til Tyrkiet vil springe Over Istanbul. Byen har en unik blanding af byzantinsk og osmannisk arkitektur, velsmagende mellemøstlig mad, godt vejr og masser af venlige katte og hunde, der frit vandrer over byen.
Tyrkiet modtog 45,7 millioner i 2018, mens landet i 2017 talte i alt 37,6 millioner turister. Rejsende interesseret i historie især besøge den antikke græske by Efesos, Cappadocia rock dale, de rene hvide travertin terrasser i Pamukkale, ruinerne af den tidligere armenske hovedstad Ani og meget mere.
En stor del af det samlede antal årlige turister, der rejser til Tyrkiet går der for at tilbringe deres ferier i en af de mange luksushoteller, som du kan finde i de fleste af de større byer.
5. Tyskland
En af de stærkeste økonomier i verden har også en meget stærk turistindustri. En god del af det tyske budget kommer fra turisme. Besøgende rejser næppe på tværs af Europa uden at stoppe i Tyskland. I 2018 havde Tyskland 38,8 millioner turister, mens der i 2017 kom 37,5 millioner besøgende ind i landet.
Det deler grænser med Danmark mod nord, Polen og Tjekkiet mod øst, Østrig og Schweiz mod syd, Frankrig mod sydvest og Luxembourg, Belgien og Holland mod vest. Rejsende til et af disse lande kan nemt få adgang til Tyskland med tog eller fly.
Tyskland har meget at byde på nysgerrige rejsende. Köln Domkirke, Reichstag bygning, Neuschwanstein Slot, Heidelberg Slot, Aachen Cathedral, Leipzig Zoologisk Have er nogle af de bygninger, der tiltrækker de fleste besøgende.
Hvis du rejser til Tyskland på det rigtige tidspunkt, kan du opleve begivenheder som Oktoberfest, Köln Carnival, Berlinale filmfestival eller Unity Day.
6. Det Forenede Kongerige
Det moderne kongerige Storbritannien og Nordirland består af fire konstituerende lande: England, Skotland, Wales og Nordirland. Landet har spillet en meget vigtig rolle gennem hele Europas og verdenshistorien.
Slotte, paladser, kirker og andre bygninger bygget i forskellige perioder af historien står stille og tiltrækker millioner af besøgende årligt. Blandt de mest besøgte er Stonehenge, de romerske bade og den georgiske by Bath, Canterbury Cathedral, Cotswolds, Warwick Castle og Stirling Castle.
37,7 millioner rejsende kom ind i landet i 2017, 1,9 millioner flere end året før og 600.000 færre end i 2018. Antallet af turister er især højt i helligdage og sommermånederne.
7. Østrig
30,8 millioner rejsende besøgte Østrig i 2018. Uanset om du brænder for kunst eller natur, kan Østrig tilbyde jer begge dele.
Med sine fantastiske slotte, hvoraf de fleste blev skabt under Habsburg-regeringstid, vil de barokke slotte og haver, ruiner og monumenter, der går tilbage til siden middelalderen, et par dage eller endda uger ikke være nok til at snige et højdepunkt af de berømte østrigske bygninger.
De østrigske alper er kendt som en vintersportsattraktion. Innsbruck er et must – besøg for alle dem, der brænder for skiløb, eller som ønsker at komme væk fra det travle byliv.
8. Grækenland
Den græske republik Grækenlands vugge er vært for millioner af besøgende hvert år. Det har været en turistattraktion siden antikken. 27,2 millioner mennesker besøgte landet i 2017 efter 24,8 millioner besøgende året før. I 2018 steg antallet til 30,1 millioner turister.
Blandt de mest berømte steder for besøgende er Akropolis, klostrene Meteora, de mystiske Delphi ruiner, Templet Hephaestus og mange flere. Hovedstaden i Athen, Thessaloniki, Korfu, Santorini og Kreta er blandt de mest besøgte byer og øer. Der er mere end 200 græske øer, som du kan besøge, hver smukkere end den anden.
Mad i Grækenland er en unik oplevelse i sig selv. Det er en blanding af traditionel græsk mad påvirket af tyrkisk og italiensk køkken. Grækerne er især kendt for deres fisk og skaldyr og ost.
Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace