Categorías: Sin categoría

Bedste steder at besøge i Italien




1. Rom
Både for sin historie som hovedstad i store dele af det gamle Europa og for sin nuværende rolle som en af Europas mest livlige byer, for de fleste turister, der rejser til Italien, leder Rom listen over steder at besøge. Relikvier af sine gamle herligheder-Colosseum, Forummet, Pantheon, Appian Way, og Palatine Hill-kappe med de enorme rigdomme i Vatikanet som de største attraktioner.
Men mellem de vigtige seværdigheder som det sixtinske kapel og Michelangelo’s Pieta, tag dig tid til at nyde selve byen. Slap af i Borghese-haverne; spise gelato på den spanske trappe; udforske de smalle gader i Trastevere; sip morgen cappuccino i caféer; vinduesbutik på Via Veneto; og kast en mønt i Trevi Fountain, så du kan vende tilbage igen og igen. Det vil tage flere ture for at se det hele.



2. Firenze
Udstillingsvindue for den italienske renæssance, Firenze kan til tider virke som et kæmpe kunstmuseum. Duomo, katedralen i Santa Maria del Fiore, er et vartegn for verdensarkitektur, toppet af sin tyngdekraft-trodsende massive kuppel.
Sammen med sit marmorindlagte klokketårn af Giotto og det ottekantede baptisteri med sine uforlignelige bronzedøre af Ghiberti er dette et af verdens fineste ensembler af renæssancekunst.
Et halvt dusin kunstmuseer er fyldt med malerier og skulpturer, mens flere mesterværker dekorerer sine kirker og paladser. Før du overdosis på kunst i Uffizi Gallery og Pitti Palace, slentre gennem Boboli Gardens og udforske håndværkernes studios og workshops i Oltrarno, eller shoppe for læder i Santa Croce.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace