Categorías: Sin categoría

Bedste steder at besøge i Canada




1. Vancouver
For skønhed, klima, en sjov atmosfære og masser af ting at gøre, kan du ikke gå galt med at planlægge en tur til Vancouver. Dette ligger ved bredden af Stillehavet og bakkes op af snedækkede bjerge og er en aktiv by, hvor lokalbefolkningen nyder udendørs året rundt.
Solbadere kan sole sig på strandene om sommeren, og skiløbere kan ramme de nærliggende skisportssteder om vinteren. På ethvert tidspunkt af året kan du gå på seawall eller slentre gennem de tårnhøje træer i Stanley Park, nyde god mad eller et afslappet måltid, mens du ser solnedgangen, eller finde fantastiske shopping, fra markederne på Granville Island til high-end butikker i byens centrum.
Hvis du bruger mere end et par dage i byen og leder efter nogle interessante udflugter, tag en dagstur fra Vancouver til nogle af de nærliggende hotspots som Whistler, Victoria eller nogle af de små byer i bjergene eller Fraser Valley.



2. Niagara Falls
Canadas mest berømte naturlige attraktion, de majestætiske Niagara Falls har trukket sightseers næsten siden opdagelsen. Den store mur af vand dunkende over faldet er et fantastisk syn, og udsigten og adgangen til besøgende er forbløffende. Du kan bogstaveligt talt gå op til kanten af faldet, kun adskilt af et støbejern rækværk, og se vandet, da det forsvinder over toppen.
I 2021 åbnede Niagara Parks Commission den 115 år gamle canadiske Niagara Power Company-kraftværk. Efter mange års omhyggelige renoveringer og rehabilitering viser denne fascinerende bygning sine gamle generatorer og elektrisk udstyr. Planen er at give besøgende mulighed for at komme ned under bygningen og gå gennem tidligere vandtunneler og ende ved flodens kant under fossen.
Byen, der har udviklet sig her, også kaldet Niagara Falls, er blevet stærkt påvirket af de mennesker og atmosfære, som faldet har skabt. Stuntmen og vovehalse har været fristende deres skæbne på faldet gennem årtier, og som et resultat, en karneval-stil atmosfære er kommet til at definere denne unikke by. Niagara Falls ligger kun en kort køretur fra Toronto og er let at nå, og byen er et sjovt sted at tilbringe en dag eller to.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace