Categorías: Sin categoría

Bedste Resorts på Siesta Key, FL




1. Tropisk Breeze Resort
Gæsterne kan glide på deres sandaler og gå mindre end to blokke til sandstranden i Siesta Beach fra dette dejlige feriested. Også inden for gåafstand er butikker og restauranter i den pulserende Siesta Key Village. Det betyder, at du ikke behøver at bekæmpe nogen parkering elendighed.
Tropical Breeze Resort er et kæledyrs- og familievenligt hotel og tilbyder rummelige suiter med fuldt udstyrede køkkener og private balkoner. Håber du på en romantisk ferie? Vælg et af de hyggelige studio resort værelser. Disse har en malerisk være og være føler og kommer komplet med et mini køleskab, mikrobølgeovn og konge seng.
På stedet finder du to udendørs swimmingpools, en, der kan prale af spabad, frodige haver, grill og en charmerende tiki-pavillon. Frynsegoder omfatter gratis strandstole og håndklæder samt cykeludlejning.
Adresse: 140 Columbus Boulevard, Siesta Key, Florida



2. Tropiske badebyer
Gæsterne på Tropical Beach Resorts er forsynet med et væld af valgmuligheder, når det kommer til, hvor de skal hvile hovedet. Der er 89 værelser spredt over denne 4 hektar store ejendom, alle med moderne bekvemmeligheder, mens der oser af gamle Florida charme.
Den mindre, standard studio er ideel til romantik, mens de to-værelses suite er et fantastisk sted for familier at strække sig ud, når de slapper af. Hvert værelse huser et fuldt udstyret køkken (eller køkkenmaskiner til studios), hvilket gør det nemt at forberede og opbevare snacks og måltider i løbet af din ferie.
Feriestedets hovedtræk er dens episke beliggenhed. Blot trin får dig til sin private indgang til Crescent Beach. En kvartssand fortsættelse af den berømte Siesta Key Beach, det er her de fleste gæster tilbringer deres dage, boltrer sig i bølgerne, grave deres fødder i sandet og bygge sandslotte.
Feriestedets koncessionsstand ved stranden gør det nemt for gæsterne at leje alt fra strandstole til cabanas til kajakker. Receptionen byder også på volleyball, shuffleboard, gummibåde og brætspil.
Når du er træt af at plukke sand fra din badedragt, gå tilbage til udvej. To opvarmede saltvandsbassiner venter på solbeskinnede gæster, der ønsker at køle af. Ikke underligt, at det er blevet betragtet som en af de bedste feriesteder på Siesta Key.
Adresse: 6717 Sarasea Circle, Siesta Key, Florida



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace