Categorías: Sin categoría

Bedste Batangas turiststeder




1. Batangas Strande
Batangas har flere kystområder, der kan prale af smukke strande. Disse strande har deres egne egenskaber og vibe. De er også hjemsted for nogle af de bedste feriesteder i nærheden af Manila.
Et af disse strandområder er Nasugbu. Nasugbu sidder i Batangas ‘nordvestlige del og er hjemsted for fremtrædende strande som Calayo Beach, Calatagan og Matabungkay. Her finder du nogle af de bedste Batangas resorts som Pico Sands Hotel, Canyon Cove Hotel and Spa, og Terrazas de Punta Fuego.
Lemery er en anden fremtrædende Batangas strand stedet. Denne kommune ligger lige vest for Taal By. Lemerys strand har sort sand og udstråler en mere rustik stemning. De bemærkelsesværdige badebyer i Lemery omfatter Leonor Beach Resort og La Suena Brisa. Indenlandske turister er også glade for at bo på indfødte hytter i mindre resorts. På Lemery vil du se flere lokale hænge ud på stranden, have en picnic eller synge “karaoke”.
På vestkysten af Batangas ligger Lian Kommune, hjemsted for den berømte Matabungkay Beach. Denne cremefarvede strand tiltrækker familier og grupper med sin samling af feriesteder, hytter, vandsport og udendørs aktiviteter.
Et andet Batangas strandområde værd at kontrollere er Laiya, der ligger i San Juan. Laiyas største strand er kendt for sit pulverformige hvide sand og blå vand. Dette er den slags strand, der er udstyret med turistfaciliteter som barer, caféer, restauranter og en eventyrpark. Laiya har en bred vifte af indkvartering, fra budget til luksuriøse. Nogle af de bedste feriesteder i området er Acuatico Beach Resort og Acuaverde Beach Resort.
Hvis du leder efter mere støjsvage strande i nærheden af Manila, kan du starte med Masasa Beach. Denne strand ligger på kysten af Tingloy Island. Masasa har off-white sand og klart blåt vand. Bortset fra svømning omfatter andre fælles aktiviteter omkring Masasa snorkling, klippedykning og vandreture. Tingloy Island ligger ud for Anilaos kyst, så du skal ride en båd for at nå øen.



2. Anilao dykning
Anilao er en af de bedste dykkersteder ikke kun i Batangas, men i hele landet. Det ligger på den nordlige kyst af Calumpang-halvøen, inden for kommunen Mabini.
Hvad der engang var en søvnig fiskerby, blev dykning i Anilao berømt for sin rige og farverige undervandsverden, som nu er et marine beskyttet fristed. I dag er Anilao og de omkringliggende landsbyer fyldt med feriesteder for at holde trit med stigende boligbehov.
Mange entusiaster betragter Anilao som fødestedet for dykning i Filippinerne. Det er springpunktet til mere end 20 dykkersteder. Nogle af de fremtrædende omfatter Twin Rocks, Kirby’s, Beatrice Rocks, Mainit Point, Secret Bay, Eagle Point og Devil’s Point.
Du behøver ikke at være en veteran dykker for at udforske Anilao’s undervands. Der er mange dykkerkurser og pakker og daglige ture for både nybegyndere og avancerede dykkere. Det er muligt at dykke hele året rundt her, men den vigtigste dykkersæson er fra begyndelsen af november til maj.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace