Categorías: Sin categoría

Bedst bedømte feriesteder i Kailua-Kona, HI




1. Four Seasons Resort Hualalai
Four Seasons Resort Hualalai ligger syd for Kailua-Kona i en førsteklasses beliggenhed ved havet, der også er isoleret, hvilket sikrer privatlivets fred. Denne ejendom er populær blandt berømtheder og er intet mindre end smuk med en fantastisk udsigt over den dramatiske vulkanske kystlinje omkring den.
Indretningen er hawaiiansk moderne, og stemningen er underspillet elegance. De 243 værelser, suiter og villaer ligger i billige bungalows, der passer ind i det naturlige miljø, og de fleste af dem har havudsigt fra private balkoner.
Ud over værelserne er syv swimmingpools, både saltvand og ferskvand, samt tre restauranter, butikker og en afslappende udendørs spa i en frodig beliggenhed. Der er også en Jack Nicklaus signaturgolfbane, som kun er åben for gæster, og et fitnesscenter, der tilbyder daglig yoga og andre træningshold.



2. Sheraton Kona Resort &Spa på Keauhou Bay
Sheraton Kona Resort &Spa ligger lige syd for kailua-Kona centrum og har moderne værelser og suiter, der føles luftige og rummelige og har delvis eller fuld havudsigt fra private balkoner. Sengene er komfortable, sengetøjet er luxe, og der er opholdsrum og tekøkkener i suiterne, hvilket viser sig at være et økonomisk valg, hvis du vil lave mad på dit værelse.
Resortgebyret her dækker morgenyoga, håndværkssessioner, Wi-Fi og parkering. Hvis du rejser med børn (eller for barnet i dig), gå ikke glip af den udendørs pool med vandrutschebaner. Der er også en luksuriøs spa på stedet med en række behandlinger og massage.
Grib morgenmad eller middag på Rays on the Bay, som har en dramatisk beliggenhed lige på de sorte lava klipper. Der serveres asiatisk fusionsmad til middag og er Sheratons karakteristiske restaurant.



Página: 1 2 3 4

Bernadette

Entradas recientes

Best Woks for More Than Just Stir-Frying

  A large, shiny, and well-worn wok is a staple in Chinese restaurants and homes…

2 years hace

8 Best Infant Car Seats

  When you’re in your mid-30s, wedding registries turn into baby registries, and it’s easy…

2 years hace

8 Best Tools for Kids of All Ages

  Teaching your kids how to use tools at a young age helps prepare them…

2 years hace

8 Best Basement Lighting Options

  Even if it lacks the abundant natural light you enjoy on the other floors…

2 years hace

8 Best Tower Speakers For Ultimate Entertainment

  If you have the space, tower speakers—also known as floor-standing speakers—are great for getting…

2 years hace

8 Best Tool Belt Suspenders

  Tool belts are a necessity when tackling larger DIY and construction tasks, making it…

2 years hace