7 underlige ting, der sker, når du spiser havregryn hver dag
2. Du får fordel af en speciel type fiber

Fiber er vigtigt for fordøjelsessundheden generelt, og havregryn indeholder en stor mængde af en særlig type kaldet beta-glucan. Beta-glucan er en opløselig fiber, der delvist opløses, når du spiser og producerer en tyk gel i tarmen. Hvorfor er det ønskelige spørgsmål?

Det har vist sig, at regelmæssigt forbrug af beta-glucan reducerer LDL (dårligt) kolesterol og antallet af total kolesterol. Det reducerer blodsukkeret og det insulinrespons, der er nødvendigt for at behandle glukose. Beta-glucan er også kompatibel med sundheden for gode bakterier i tarmen og som en ekstra fordel hjælper du dig med at føle dig længere.

 

3. Forbedre dit kolesterol- og blodsukkerniveau

Så lad os tale lidt mere om disse kritiske sundhedsforanstaltninger. Højt kolesteroltal er en af ​​de vigtigste indikatorer på hjertesygdomme, som er den største dødsårsag blandt voksne over hele verden. Betaglukan i havre reducerer total kolesterol og LDL-kolesterol ved at øge produktionen af ​​galden med højt kolesteroltal og sænke niveauet af kolesterol i blodet.

Som en opløselig fiber forbedrer beta-glucan også blodsukkerniveauet såvel som insulinets respons på glukose. Dette skyldes, at gelen, der er skabt af beta-glucan, bremser maves tømning ind i tarmen. Derfor udledes glukose langsommere og mere jævnt i blodbanen, så insulin kan behandle det uden besvær.Trucos para no coger peso después de hacer dieta